Oorlog hoort in een museum thuis. Dát is de boodschap van het Oorlogsmuseum in Overloon. In het museum in dit mooie en bosrijke park beleeft u de bezetting en de vervolging, maar ook het verzet en D-Day. En natuurlijk ook de Slag om Overloon tijdens de bevrijding van Zuid-Nederland. Als bezoeker wordt u uitgenodigd om mee te denken over oorlog en onderdrukking.

Hier vindt u meer informatie.

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in de avontuurlijkste dierentuin van Nederland. De natuurlijke uitstraling van het park en de bijzondere dierverblijven waar bezoekers tussen de dieren lopen maken het park uniek. Sta in het 21 hectare grote park neus aan neus met de cheetahs, laat je omringen door rondspringende ringstaartmaki’s en wandel samen met Indische antilopen, pelikanen en herten over de Maidan:
Een unieke beleving die je niet snel zult vergeten!

Hier vindt u meer informatie. 

Om u als gast zoveel als mogelijk te ontzorgen en u een compleet weekend te kunnen aanbieden, hebben wij een samenwerking met Outdoor Overloon.
Denk hierbij aan activiteiten als: boogschieten, sumoworstelen, bubble voetbal, spellenparcours, retro scooters, fietstrein, klootschieten en......jacuzzi verhuur!! Deze laatste kan al op een aangename temperatuur staan als u arriveert!

Hier vindt u meer informatie

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.

Hier vindt u meer informatie.

Neemt iedereen mee op avontuur door de lucht. Bekijk Zuid-Limburg van bovenaf en vergeet vooral niet om foto's te maken.

Deelnemers kiezen een eigen startlocatie of vertrekken vanaf de vaste opstijglocatie in Venray. De ballonvaart start twee uur na zonsopgang en twee uur voor zonsondergang.

Aangezien een ballonvaart een weersafhankelijke aangelegenheid is, kan het voorkomen dat de vaart uit veiligheidsoverwegingen uitgesteld moet worden. Maar het wachten wordt daarna zeker beloond.

Hier vindt u meer informatie.

Het Odapark huisvest een tentoonstellingspaviljoen, een gratis toegankelijk beeldenpark en een theehuis. Bezoekers kunnen onder begeleiding van een gids een rondleiding te maken.
Sluit de wandeling af met een lekker kopje koffie of thee.
Voor het onderwijs heeft het park verschillende pakketten samen
gesteld. Bezoekers kunnen in het theehuis hun eigen feestje vieren.

Wat te denken van een wandeling gevolgd door een heerlijke lunch? Kortom, er is veel mogelijk.

Hier vindt u meer informatie.

Een avondje op stap met vriendinnen, een middagje met het gezin of een hele dag met collega's. Schouwburg Venray biedt vermaak en ontspanning voor iedereen. Bekijk de website van Schouwburg Venray voor een overzicht van de actuele voorstellingen en hun tijden.

Hier vindt u meer informatie.

Met een warme uitstraling van binnen en buiten en ruime gratis parkeergelegenheid is Evenementenhal Venray dé perfecte locatie voor een evenement. Het totaal van 30.000 vierkante meter biedt een breed scala aan mogelijkheden.
Voor een evenement, beurs of concert kun je bijna altijd wel terecht in Evenementenhal Venray. Zo zijn er creabeurzen, kampeer-
beurzen en 70’s & 80’s-party's. Vergaderen kan in één van de vele beschikbare ruimtes.

De hal is ook beschikbaar voor het organiseren grootschalige beurzen, concerten, evenementen en feesten.

Hier vindt u meer informatie.

Patrick Bongartz Fotografie

Lekker tot rust komen en ontspannen!
Dat is goed voor lichaam en geest. Als u wilt ontdekken hoe goed dat kan voelen, komt u dan naar Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noord-Limburgse land. In die oase van rust vindt u alles voor een optimale gezondheid.
In Thermaalbad Arcen vergeet u alle dagelijkse beslommeringen en kuurt u op een verantwoorde wijze.

Hier vindt u meer informatie.

Een website met alle informatie omtrent het toeristische dorp Overloon.

Hier vindt u meer informatie