Zet alle stress even opzij en geniet van de paar dagen of misschien wel weken waarin u met de hele familie of vriendengroep heerlijk kunt ontspannen.

Ontdek de omgeving en geniet van de lokale bezienswaardigheden en cultuur. Het is heerlijk om op uw eigen voorwaarden en op eigen tempo van uw vrije tijd te genieten.

Bosrijk de Kuluut garandeert u een luxe en comfortabel verblijf in een heerlijke vakantiewoning, hier voor u op een rij gezet.

 

Aspen 2-6 persoons vakantiewoning

aspen 2 6 personen vakantiewoning

 

Eden 2-6 persoons vakantiewoning

eden 2 6 personen vakantiewoning

 

Supreme 2-6 persoons vakantiewoning

supreme 2 6 personen vakantiewoning

 

Grandeur 8 persoons vakantiewoning

grandeur 8 personen vakantiewoning

 

Grandeur 12 persoons vakantiewoning

grandeur 12 personen vakantiewoning

Bosrijk De Kuluut is een kleinschalig vakantiepark(geopend sinds juli 2008). Er zijn 17 vakantiewoningen verdeeld in vier verschillende types. Uitgebreider uitgerust of luxueuzer vindt u ze niet. De vakantiewoningen van Bosrijk De Kuluut voorzien in ieders wens. Van sauna (infrarood), massagedouche en flatscreen-TV, tot relaxfauteuils, gashaard en vloerverwarming. Alle woningen hebben uiteraard meer dan voldoende ruimte binnen en buiten. Beneden ruime woonkamer, keuken, slaapkamer met flatscreen, badkamer met ligbad en inloopdouche, apart toilet, aparte berging voor eventueel de fietsen of kinderwagen. Boven zijn nog 2 ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, toilet, en infraroodsauna. Er is nog een technische ruimte, met in alle woningen een wasmachine en droger. In elke woning is een campingbedje (exclusief bedlinnen) en een kinderstoel aanwezig. In alle woningen kunt u gebruik maken van WIFI.

Alle woningen zijn huisdiervrij en rookvrij.

Bovendien zijn alle vakantiewoningen voorzien van overdekte terrassen met comfortabel tuinmeubilair.
Om te genieten van een heerlijk ontbijt, een middagdutje of het vallen van de avond…

Sinds mei 2012 is de nieuwe Brasserie De Kuluut geopend! Hier kunt u terecht voor een drankje, of een lekker hapje. In de Brasserie kunt u tevens gebruik maken van WIFI.